THIRRJE PER PROJEKT APLIKIME – LAG “Pashtriku” Bashkia Has


Description

Objektivi i përgjithshëm i kësaj thirrje është përfitimi i Grantit në kuadrin e Projektit të Shërbimeve Mjedisore, në mbështetje të Strategjisë të Zhvillimit Lokal nga Grupi Lokal i Veprimit (LAG) "Pashtriku" në Bashkinë Has. 


LAG “Pashtriku”, në Bashkinë e Hasit shpall thirrjen për projekt aplikime sipas prioriteteve dhe objektivave të identifikuara nga komuniteti i kësaj zone.


Per me shume Shkarkoni Informaconin

  • Region:

    • Kukes